Я переїхав до Великобританії кілька місяців тому. Я зрозумів наскільки велика тут харчова промисловість, а саме формат їжі на винос. Багато разів коли я брав смажене курча і салат на вечерю, це виявлялось дешевше ніж готувати це в домашніх умовах! Це також пояснює великі упаковки їжі XXL і XXXLs в мережевих магазинах .. але це зовсім інша історія. Я отримував задоволення дивлячись наскільки унікальна упаковка кожного ресторану.

Упаковка страв на винос  для ресторану, це насамперед фірмовий стиль та розширення своєї аудиторії, також це великий рекламний інструмент. Якщо ви невелике кафе або ресторан номер один у вашому місті, то ваша упаковка рекламує вас без додаткових зусиль в області маркетингу. Для того щоб мати гарну упаковку, не потрібно витрачати багато грошей… в межах вашого бюджету та мислячи нестандартно можна зробити упаковку, яка буде виглядати на мільйон баксів!

Брендуй свою упаковку

collaterЯкщо їжа виносится з вашого ресторану в упаковці, вона повинна мати ім’я закладу на ній. Багато ресторанів використовують одноразові коробки з фольги. Будьте більш творчими. Замість звичайної білої кришки можна поставити кришку зі своїм логотипом, а ще краще роздрукувати купон або «пропозицію місяця” пропонуючи знижки на наступну покупку. Це приваблює клієнтів до вашої торгової марки і тримає їх, щоб вони зробили покупку не один раз.

Інший спосіб дешевої альтернативної упаковка є пластикова  коробка. Ви можете роздрукувати наклейку чи картонну вкладку, які можуть мати логотип вашого бренду та контакти закладу. Таким чином ви просто купуєте купу пластикових коробок і друкуєте те, що ви хочете донести до вашого кінцевого споживача. Зробіть так, щоб це виглядало як коллекція

Упаковка не обмежується лише коробками їжі на винос. Коли хтось робить замовлення на винос їжі з ресторану, вони також захочуть замовити додатково десерти або напої, а ще є приправи. При розробці упаковки – треба продумати всю коллекцію: стаканчики для супів, напоїв, приправ коробки для салатів та десертів. А якщо це паніні, гамбургери або піта треба продумати брендований папір для обгортання.

Найняти дизайнера

Ви можете мати скільки завгодно коробок та стаканчіків, але тільки при правильному підході вону будуть працювати на розширення вашого фірмового стилю та бренду. Перше та головне найняти дизайнера, який зробить упаковку при цьому забезпечить правильне використання матеріалів, кольорів і форм, щоб встановити вашу індивідуальність. Це зробить ваш продукт більш бажаним і перспективним, якщо все пов’язано разом в рамках торгової марки, на відміну від: звичайної коробки, стандартного стаканчика та загорнутої їжі в коричневий крафт папір.

fastfood
Матеріали

Матеріал упаковки відіграє величезну рол в переконанні, що якість їжі, яка виходить з ресторану відповідає всім вимогам. Ми всі знаємо, що ми не можемо отримати п’ять зірок лише за упаковку їжі, але якщо суп залишається гарячим і піца тепла, а морозиво не буде перетворюватись в молочний коктейлі, то це повністю вартує того!
pagoda-food-packaging02

Продумайте упаковку

Нарешті, додайте додаткові переваги: нестандартні форми, незвичайна концепція, розумне використання.

b36b5739d63215068238bf923ce132a1a39efb62b0d33ee738e80ff60de4d9fb23710ea908cd29e9d1d2be663f6e31e2

GO GREEN

Одна з найбільших проблем їжі на винос в харчовій промисловості є кількість відходів. Деякі упаковки швидко не переробляються, такі як пластик, тому ви можете зробити свій внесок, щоб змінити ситуацію і змінити звички вашого споживача. Використання перероблених матеріалів або упаковки яка біологічно розкладається, паперові мішки замість пластика або багаторазові чашки кави може зменшити відходи до 30%. Звичайно це буде трохи дорожче, але платимо більше, щоб наша природа була більш чистішою, і якщо ваш споживач знаює що ти робиш правильні речі – я впевнений, що вони приєднаються до справи.

take-away-packaging-design-3